Over ons

Wie en wat is Sportmassage Rhenen?

Wie

Mijn naam is Carola Baars en ik woon mijn hele leven al in het prachtige Rhenen. Mijn passie voor sport en mijn interesse in het menselijk lichaam hebben ervoor gezorgd dat ik in 2016 gestart ben met de opleiding tot sportmasseur. Sinds juni 2017 ben ik gediplomeerd sportmasseur en geregistreerd licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Naast de werkzaamheden in mijn praktijk ben ik vanaf seizoen 2018/2019 verzorger/sportmasseur voor de jeugd bij voetbalvereniging Candia ’66. Vanaf seizoen 2020/2021 ben ik tevens de vaste verzorger van het 1e damesteam van Candia.   

Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden en te verbreden volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. In september 2020 heb ik de opleiding Sporttherapie bij MYOS Opleidingen succesvol afgerond. Meer informatie over wat sporttherapie is, vind je in de menubalk onder het kopje Sporttherapie.

Wat

Sportmassage Rhenen is een kleinschalige praktijk voor sportmassage & klachtenbehandeling. De praktijk is gevestigd aan de Bantuinweg 11 te Rhenen. De praktijkruimte is gelegen in het souterrain en heeft een aparte ingang die bereikbaar is via de achterzijde van de woning. Onlangs is de behandelruimte volledig vernieuwd waardoor er een grote ruimte met veel daglicht beschikbaar is. Tevens beschikt de praktijk over een kleine wachtruimte.

Waar